Video’s


Waarom jij een betaalbare video nodig hebt?

Het is gebleken dat je met een lowbudget en betaalbare animatie of promotievideo op een hele effectieve manier kan communiceren met iedereen. Je kan met je promotievideo op de diverse gratis social media kanalen jezelf, je dienst of je product promoten. Zonder dat dit je nog iets extra’s kost. En zeg nou zelf, jij kijkt toch ook liever een korte betaalbare promotievideo dan dat je een hele lap tekst moet doorspitten om er alleen maar achter te komen dat wat je zocht niet mogelijk was?

Wat kost zo een video?

Je kan al een animatievideo van 1 minuut met voice over hebben voor slechts € 349,- maar let wel, geen enkele video project is het zelfde, daarom is het ook eigenlijk onmogelijk om direct gewoon één vaste prijs op te geven voor elke willekeurige video. Dus stel je vragen in het offerte formulier en je krijgt een prijs op maat als jij een video wilt met wat extra’s of andere specifieke wensen heb.

Waar kan ik dan nog meer een video krijgen?

Je kan bij diverse animatie en promotie studio’s een video laten maken. De kosten zijn dan wel veel hoger, uiteraard zijn het dan wel 101 % opmaat gemaakte video’s en en ook zoals bij ons van zeer goede kwaliteit.

Alleen is het prijskaartje wel anders, kijk bijvoorbeeld naar: Funck-e.com waauw zeg je dan dat zijn zeer goede en mooie video’s, en daar zijn wij het 110% helemaal mee eens mee dat je zo denkt. Maar dan is wel de vraag of je er € 1500 -3000,- euro voor wilt uitgeven?

Als we kijken naar Animotus kan ik alleen maar zeggen wat ziet dat er cool uit!
Het enige minpuntje hier is ook weer dat ook bij hen de video’s rustig € 1000 – 3000 euro of meer kunnen kosten.

Wij vinden dat dat in de meeste gevallen niet nodig is, je kan best je boodschap overbrengen zonder dat dit duizenden euro’s hoeft te kosten. Heb jij er geld voor over en wil je ook zoiets, dan kan dat ook bij ons, vraag vrijblijvend een offerte aan, maar wij  hebben al laten zien dat je er met een lowbudget ook een hele goede kwaliteit video kan krijgen.

Waarom zijn jullie kosten dan veel lager dan bij andere videomakers?

De reden is omdat wij werken met template based en freestock materiaal, d.w.z. dat wij materiaal gebruiken die al deels in elkaar gezet is.

Onze werkwijze is zo ontworpen dat wij aanpassingen maken en ook zelf nog e.e.a. designen zodat die aansluiten op jouw wensen, zodat jij toch een unieke video heb die niemand anders heeft, maar wel tegen een lowbudget

Dit scheelt ons tijd en jouw scheelt dit geld. Want we hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden, daarom kan je bij ons met een lowbudget toch een kwaliteit video hebben.

Daarnaast hebben wij geen fysiek kantoor dus die kosten zijn er ook niet . Natuurlijk is het ook bij ons mogelijk om een op maat gemaakte video te laten maken maar dan zullen de kosten wel hoger zijn, bij ons kan je al een uitlegvideo krijgen vanaf € 375,- inc. een voice over!