Portfolio


Op zoek naar betaalbare video’s of andere designs?

Zie hieronder een deel van ons portfolio. Daarnaast designen wij niet alleen video’s maar ook (geanimeerde) banners / flyers / boekcovers en informatie pdf’s en nog veel meer.

Staat jouw video of het design wat je gedaan wilt hebben er niet bij?

Natuurlijk kan het zijn dat je onderstaande animatie en uitlegvideo’s super cool vindt en ook betaalbaar. Maar het kan zijn dat waar jij opzoek naar bent er niet tussen staat. Laat het ons dan gewoon weten, zoals je ziet leveren wij veel variatie, dus zullen we vast ook wel de uitleg of animatie video die jij in gedachte had kunnen maken voor jouw. Dit geldt ook voor flyers / banners / covers / bedrukte dozen en tal van andere design wensen.

Wij maken ook boektrailers

Heb jij een boek geschreven en wil je die gaan promoten via Facebook, Youtube of in je handtekening van je e-mail. Dan is dat ook mogelijk bij ons. Ongeacht je wensen maken wij veen zeer professionele boektrailer. Heb je zelf materiaal zoals foto’s of video’s dan stuur je dat naar ons toe. Moeten wij daar zelf voor zorgen dan is dat ook mogelijk. En uiteraard maken wij je boektrailer tegen zeer betaalbare tarieven.

Zie hieronder de diverse video’s die we  mochten maken, komt jouw video daar binnenkort bij?